Supusă şi singurică…în căutare de stăpân

bebelle.jpg 

Neagră şi singurică. În căutare de companie faină. Originea etnică nu e importantă, am crescut la curte….  Sunt o fetiţă drăguţă şi îmi place să mă joc. Îmi plac plimbările lungi prin pădure, îmi place să merg cu Pickup-ul tău, vânătoarea, camping-ul şi pescuitul. În nopţile lungi de iarnă, îmi place să lenevesc în faţa căminului. La lumina lumânărilor îţi mănânc din palmă. Am să stau la uşă când te întorci de la serviciu şi voi fi îmbrăcată numai cu ce mi-a fost dat de mama natură.  
Sună la   0721 408725  şi întreabă de Bebelle.
Te aştept…

 Mesajul vine de la prietena unei prietene.E simpatic şi poate Bebelle îşi găseşte un stăpân 🙂Citeşte două postări mai jos, despre casele care plâng …

Reclame
Published in: on martie 11, 2008 at 9:41 pm  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://cameliacsiki.wordpress.com/2008/03/11/supusa-si-singuricain-cautare-de-stapan/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

 1. Votati sa-l bagam pe nenorocitul asta la inchisoare http://www.salvatianimalele.as.ro/

 2. Corina,

  Îmi plac animale, dar îmi plac şi oamenii. E drept oamenii par în multe situaţii mai periculoşi decât sărmanele jivine. DAR, ATENŢIE, aici vorbim despre un copil. Uită-te mai bine pe imagini. E un copil, probabil de la ţară, mai needucat şi deosebit de violent. Spun de la ţară, fără a avea intenţia să cred despre aceşti oameni că ar fi prost crescuţi, dimpotrivă. Sunt însă foarte mulţi oameni în satele noastre care, prinşi cu munca în câmp, crescutul animalelor, din cauza neajunsurilor, nu au timp să se ocupe de educaţia lor sau a copiilor lor. Cred că tot la ţară găsim şi cei mai puri şi buni oameni. Extremele..Dar să revin. Sunt de vină mai ales părinţii acestui copil, care cred că din cauza sărăciei nu au avut parte nici ei de o educaţie prea aleasă şi nu au timp nici acum să-şi educe copiii.
  Eu nu votez ca acest băiat să fie băgat la închisoare, ceea ce sunt convinsă oricum că nu-i posibil, nu cred că are 14 ani după cum arată. Cred că închisorea îl va strica şi mai mult şi mai târziu ne va da nouă în cap pe stradă.
  Am vizitat nenumărate închisori din România şi centre pentru minori, încât să realizez că nu poate fi vorba despre o reeducare reală a celor care ajung acolo. Doar cu mici excepţii, care nu schimbă însă regula. Deci, nu votez decât pentru schimbarea unei legi, care ar putea aduce mai multă protecţie animalelor. Cred ca românul reacţionează pozitiv doar când e pus să plătească o amendă uriaşă, care îl potoleşte sau educă!
  Cred că şi în şcoli ar trebui, la orele de educaţie civică, dirigenţie, zoologie, profesorii să nu predea pur şi simplu din carte, ci să încerce să-i înveţe pe elevi, ca în alte ţări, să iubească animalele şi nu numai.
  În Londra am văzut că există un monument al animalelor care au pierit în războaie. De ce crezi că la noi nu există? Că nu avem încă educaţia necesară să le preţuim.
  Şi noi am avut războaie în care au murit cai, câini, vite sau chiar şi alte animale!

 3. m-am mai uitat încă o data pe imagini, Corina. de data asta cu sunet, e aşa cum ţi-a zis. mi-e milă de bietul animal, dar ai auzit vocile care îl incitau pe copil. Era încurajat de cineva matur, cel puţin după voce, dacă nu şi după minte. Ei ar trebui un pic speriaţi. Cu o amendă de 100 de milioane l-ai potoli pe românul de rând, că trebuie să muncească o viaţă să o plătească şi vezi apoi ce se potoleşte!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: