Câştigătorii „Burselor Europene JTI”

Anne Marie Blăjan (Hotnews.ro) – European Voice,

Roxana Gheorghe (TVR) – Radio France International

 Sorin Barariu (The Money Channel) – BBC.

sunt cei trei jurnalişti pe care Freedom House România şi JTI România îi va trimite la Bruxelles în această toamnă. Ei sunt câştigătorii celei de-a doua ediţii a „Burselor Europene JTI”, o continuare a „Burselor JTI pentru Jurnalişti”. Cei trei ziarişti au câştigat câte o vizită de studii şi un stagiu de pregătire profesională la BBC, RFI si European Voice.

-Alţi cinci jurnalişt vor pleca la Bruxelles într-o vizită de studii, dar pentru o săptămână. Câştigătorii celor cinci premii sunt: 

Adriana Matei (Realitatea TV)

Marilena Coman (Constanţa TV)

Otilia Caloian (Business Standard)

Alice Taudor (Business Week România)

Teodor Tiţă (Realitatea FM)

„Bursele Europene JTI”  oferă posibilitatea jurnaliştilor de a înţelege cum este abordată problematica europeană de media internaţională, mai ales în cea de specialitate.

La prima ediţie a „Burselor Europene JTI”, am câştigat vizita de studii şi stagiul de pregătire profesională la Bruxelles eu- adică ( Camelia Csiki – TVR) 🙂  Ana Jităriţă – Evenimentul Zilei şi Alina Oana Mihăescu – The Money Channel.

Au mai fost cu noi, dar numai pentru o săptămână: Dana Banzea – Adevărul, Mona Dârţu – Money Express, Florinela Giurgea – Mediafax, Radio SON Târgu-Mureş şi Vlad Macovei – Cotidianul.

A fost super…o să vă povestesc…cândva.

Japan Tobacco International (JTI) este o companie subsidiară a Japan Tobacco Inc., cel de-al treilea producător mondial de tutun. Freedom House este o organizaţie nonguvernamentală independentă, care susţine dezvoltarea libertăţii în lume şi care monitorizează respectarea drepturilor politice şi a libertăţilor civile începând din 1972. Sunt cam singurii care mai finanţează, în România, burse integrale pentru jurnalişti…Din păcate!

Anunțuri
Published in: on Octombrie 2, 2008 at 10:00 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://cameliacsiki.wordpress.com/2008/10/02/castigatorii-burselor-europene-jti/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: