Noaptea americană

De câteva minute a început, pe TVR 1, ediţia specială „Noaptea Americană”, moderată de colegul meu- Mihai Constantin. Emisiunea va dura trei ore, aşa că până după ora 2.00 puteţi urmări cu colegii mei evoluţia procesului electoral din SUA.  Ioana Dumitrescu şi Tudor Naparu, corespondentul TVR din Washington, Mihai Melinescu, şi Ramona Avramescu, prezentă la hotelul Howard Johnson, unde Ambasada SUA la Bucureşti organizează un eveniment-maraton dedicat alegerilor americane, aduc informaţii despre decizia pe care o vor lua cei 100 de milioane de alegători, despre cea mai scumpă şi mai spectaculoasă campanie electorală, şi despre premiera din SUA- americanul de culoare pentru Casa Albă..

În studio este şi Orchestra Forţelor Aeriene Americane staţionate în Europa, un ansamblu de renume format din peste 40 de membri, ce reprezintă U.S. Air Force la cel mai înalt nivel.

Mâine dimineaţă, de la ora 7.00, tot pe TVR 1, discuţia va continua pe aceeaşi temă în emisiunea „America a votat!”, moderată de Monica Ghiurco şi Luca Niculescu. Ei vor vorbi cu invitaţii lor despre profilul noului şef de la Casa Albă şi despre provocările care îl aşteaptă, fie că e vorba de criza financiară, de războaiele din Irak şi Afganistan sau de relaţiile cu Europa. Reacţii „la cald” de pe continentul American dar şi din alte capitale ale lumii vor fi relatate de corespondenţii TVR din Washington, Mihai Melinescu, Paris, Vasile Damian şi Moscova, Liviu Iurea.

Rezultatele finale şi ecourile internaţionale ale scrutinului le vom urmări pe parcursul întregii săptămâni în Jurnalele TVR.

🙂 Pe aceeaşi idee, îmi plac şi reportajele Sandei Nicola din EVZ, sunt realizate original.

 Mă refer în mod special la cele video….

Anunțuri
Published in: on Noiembrie 4, 2008 at 9:24 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://cameliacsiki.wordpress.com/2008/11/04/noaptea-americana/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: