Eroul jafului armat de la Braşov

BILA NEAGRĂ!

Tot scandalul politic  de astăzi iscat în jurul bugetului nu mi-a atras decât dezgustul.

BILA ALBĂ!

Una dintre victimele care a murit împuşcată în seara aceasta în centrul Braşovului a fost un bărbat în vârstă de 55 de ani. Omul acesta şi-a pierdut viaţa după ce a sărit în ajutorul angajaţiilor de la casa de schimb valutar jefuită. Nu ştiu cine era acest bărbat, dar m-a făcut să mă umplu de mândrie şi tristeţe în acelaşi timp. ..Sunt mândră că un braşovean „de-al meu” a sărit în ajutorul cuiva, când în România zilelor noastre acest lucru se întâmplă foooarte rar, din păcate…Şi sunt tristă că eroul nostru a murit.

Este păcat pentru viaţa lui şi pentru cei care îl aşeptau cu drag să ajungă acasă… Şi e  trist şi că extraordinarul său gest, soldat cu moartea sa,  îi va descuraja şi mai mult pe puţinii oameni buni care i-ar fi urmat exemplul în situaţii similare.

Păcat! Dumnezeu să-l odihnească!

P.S. Am revenit azi, 30 ianuarie, cu numele eroului. Conform fostei mele colege de la Monitorul Expres, Simona Suciu, numele eroului nostru este Gheorghe Dumitru Lala.  E demn de amintit.

Reclame
Published in: on ianuarie 29, 2009 at 9:16 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://cameliacsiki.wordpress.com/2009/01/29/eroul-jafului-armat-de-la-brasov/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. […] 3. Daca vreti sa stiti ceva extraordinar despre jaful armat de la Brasov, unde un om a murit si alti doi sunt in stare grava, cititi la Camelia. […]

  2. Dumnezeu sa-l ierte si odihneasca pe Lala Gheorghe Dumitru. Un om adevarat. Toti suntem niste gunoaie lase. El e singurul erou pe care l-a avut Romania din 1989 pana azi.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: