Bebeluşii de la Bebe Magia TVR

Această prezentare necesită JavaScript.

În fotografiile de mai sus îi puteţi vedea pe câţiva dintre bebeluşii de la emisiunea „Bebe Magia”, care va fi difuzată sămbătă, 16 octombrie, ora 9.00.

Cea mai micuţă din braţele Andreei Marin Bănică este Adelina, ea are 5 luni şi va apărea de două ori în prima emisiune 🙂 Prima apariţie a Adelinei durează 3 minute! 🙂  Ea este fetiţa unei asistente de la Maternitatea Polizu, care a acceptat să facă o baie demonstrativă pentru telespectatoarele  „Bebe Magia”.  De obicei, această baie demonstrativă trebuie să o facă asistentele în Maternitate pentru femeile care abia au născut. În maternităţile private baia demonstrativă este inclusă în preţ, la maternităţile de stat – de obicei – le dai asistentelor 10 – 20 de lei ca să te înveţe să o faci. La „Bebe Magia” este gratis 🙂

Adelina mai apare şi la rubrica „Mic, dar şic „, în braţele Andreei Marin- preţ de câteva secunde.

Crina are 11 luni, pot spune că este cea mai veselă dintre bebeluşele de la „Bebe Magia”… Pe ea o vedeţi alături de Andreea mai mereu, într-un body extensibil Violet de culoare albă şi este uşor de identificat pentru că este mereu în mişcare. Crina a fost cea mai activă dintre toţi sugarii de la  înregistrarea  cu Andreea Marin Bănică,  cu care s-a înţeles însă de minune.

Medeea este cea mai mare dintre bebeluşele care au filmat alături de Andreea.  Micuţa bruneţică are aproape un an şi şapte luni şi seamănă perfect cu tatăl ei. Este într-un body Violet, de aceeaşi culoare, şi a filmat doar la „Mic, dar şic”, alături de Andreea Marin…dar o aşteptăm în continuare cu un subiect interesant.

Albert este singurul băieţel care a ajuns la filmarea cu Andreea Marin, după ce Toma s-a îmbolnăvit, a răcit uşor şi a renunţat la filmare, pentru a nu-i îmbolnăvi şi pe ceilalţi copii. Albert are un an şi trei luni şi este o combinaţie frumoasă între chipul mamei sale şi cel al tatălui său 🙂

În emisiune mai apare şi Erin, o fetiţă filmată la trei zile după ce a venit pe lume, şi mai apoi la două săptămâni…Elis Teodorescu, mama ei ne demonstrează cât este de puternică pentru că s-a întors la serviciu la numai o săptămână după ce a născut-o pe Erin, prin cezariană!

Mai vin la Bebe Magia – pediatrul Ana Culcer, psihologul Daniela Gheorghe şi obstetricianul Cristian Gherasie care ne dau sfaturi avizate.

La „Bebe Magia” TVR mai sunt  şi alţi copii, pe care vă las să îi descoperiţi în emisiune…

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru ne aduce horoscopul copiilor născuţi în 2010.

Nimic din ceea ce veţi vedea  în emisiunea „Bebe Magia” nu este regizat. Totul se petrece absolut natural, iar poveştiile şi subiectele abordate sunt reale 100 la sută şi se pot verifica. Mai mult decât atât filmările sunt crâmpeie de viaţă, pe care noi le-am surprins doar pentru a învăţa din ele.

Vă aşteptăm deci, sâmbătă, 16 octombrie, ora 9.00, TVR1. 🙂

Anunțuri
Published in: on Octombrie 14, 2010 at 9:26 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://cameliacsiki.wordpress.com/2010/10/14/bebelusii-de-la-bebe-magia/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. raspuns ultra-high- temperature lapte pasteurizat la temperatura foarte inalta


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: