Exclusiv „Bebe Magia”, TVR1: Cristina Spătar mai vrea un bebe

Sâmbătă, 11 Decembrie 2010, la ora 9.00, pe TVR1, la emisiunea “Bebe Magia”,  vorbim despre displazia de șold la bebeluși. Este o problemă cu care se confruntă adesea copiii la naștere și pe care este bine ca părinții să o depisteze cât mai repede ca să o poată corecta la timp. Statisticiile arată că 20% dintre copiii se nasc cu această afecțiune.

Familia Istrate ne spune prin ce spaimă a trecut când a observat displazia de șold la fetița lor, Maria Anastasia, la scurt timp după naștere. 

Profesor doctor  Gheorghe Burnei, de la Spitalul Clinic de Urgență. “Marie Curie” (Budimex) explică părinților în ce constă displazia de șold, cum poate fi depistată și tratată la timp, astfel ca bebelușii să nu aibă probleme în copilărie sau mai târziu în viața de adult.

Dr. Daniela Manu ne va da câteva sfaturi utile pentru mamele care alăptează și ai căror sugari preferă să sugă numai de la un singur sân.

Profesorul în pediatrie, Adrian Ioan Georgescu le sfătuiește pe mame să cumpere din magazine laptele pe care îl consumă atât copii, cât și ele sau familia. Laptele trebuie să fie UHT, pasteurizat și ambalat corespunzător în ambalajul stratificat de carton, aluminiu și polietilenă.

Mariana Cojocaru le dăruiește mamelor la Bebe Horoscop un horoscop mai special…arăbesc.

La rubrica “Și vedetă și mămică” îl vom cunoaște pe micuțul Albert, fiul cântăreței Cristina Spătar și al omului de afaceri Alin Ionescu. Reginei R&B ne-a făcut o mărturisire în exclusivitate, la Bebe Magia: “Ea speră ca 2011 să îi aducă lui Albert un frățior sau o surioară lui Albert”. J

Anunțuri
Published in: on Decembrie 10, 2010 at 11:03 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://cameliacsiki.wordpress.com/2010/12/10/exclusiv-bebe-magia-tvr1-cristina-spatar-mai-vrea-un-bebe/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: